translation

Нам важно знать
Что Вам мешает завести СОБАКУ?

Всего ответов: 747

Поиск по сайту

Яндекс.Метрика
Друзья ОДИСов

Івано-Франківський міський осередок КСУ

Вкусный Партнер

видео новости

МЕНЮ САЙТА
История породы
Стандарт породы
Новости
Статьи
Наши чемпионы
Видео
Фотогалерея
Форум
Арт-студия
Обратная связь
ссылки






ОДИС - ВАШ ИДЕАЛЬНЫЙ ДРУГ!

ОДИС-Одесская Домашняя Идеальная Собака

Главная » 2014 » Ноябрь » 5 » Новости от "Клуба 4 Лапы"
16:39
Новости от "Клуба 4 Лапы"

04/11/14 



 


Одеський домашній ідеальний собака впевнено завойовує поціновувачів у всьому світі. Днями з Чехії українські ОДІСи привезли титули чемпіонів Європи. Прикменто, що на виставки хвостаті учасники їздять зі своїм корморм –  раціонами ТМ «Клуб 4 Лапи». В чому ж секрет такої відданості?



DSC09903



Песики Мішель та Інтервенція взяли участь у престижній міжнародній виставці в Чехії, яка проходила в місті Брно з 23 по 26 жовтня. Обидва українські конкурсанти отримали титули чемпіонів Європи.



«Це наше велике досягнення. Адже у 2008 році ОДІСи були визнані першою українською національною породою собак, і за такий короткий час ми пройшли доволі значний шлях», – розповіла авторка національної породи Ірина Бахарєва.



Кінологи багатьох країн не впускали можливості особисто поспілкуватися з Іриною Бахарєвою, якій вдалося створити особливих чотирилапих.



DSC09945



«До мене підходили американці, представники Фінляндії, інших країн, цікавилися ОДІСами. Я буду писати детальні статті, наукові публікації про національну породу, які  опублікують у їхній пресі, – поділилася пані Ірина. – Раніше ми брали участь у міжнародних виставках. У нас є собаки-чемпіони багатьох країн. Мішель, наприклад, який здобув титул чемпіона Європи, він же й чемпіон 14-ти країн – Болгарії, Грузії, Молдови, Македонії, Чорногорії та інших. Це все виставки міжнародні, а от на чемпіонаті Європи ми вперше».



Єдина українська національна порода з’явилася у 1979 році від схрещення фокстер’єра, карликового пуделя і мальтійської болонки, перейнявши тільки найкращі риси. Відтак іноземних експертів причарувала енергійність, життєрадісність, здатність до дресури, невибагливість цих маленьких декоративних песиків.



DSC09942



А один із секретів блискучих результатів ОДІСів – раціони ТМ «Клуб 4 Лапи». Хвостаті учасники не розлучаються з ними навіть під час поїздок на виставки! І справді, національна порода плюс українські раціони – от він, рецепт високих титулів та світової слави.



А ми гордимося досягненням українських заводчиків та з побажаннями подальших успіхів вітаємо партнерів.



Просмотров: 1268 | Добавил: Mikky | Теги: Європейські експерти, українську породу собак, Одеський домашній ідеальний собака, унікальною | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВВЕРХ Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector

Все материалы являются собственностью официального сайта odis.at.ua.
При использовании материалов ссылка на сайт odis.at.ua  обязательна
(статьи, фотографии, видеоматериалы),
в соответствии с Законом Украины «Об авторском праве и смежных правах».

ODIS © 2010
Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter
Питомец - Топ 1000 КИНОЛОГИЧЕСКИЙ СОЮЗ УКРАИНЫ. Официальный сайт
Сонник
Счетчик цитирования WOlist.ru - каталог сайтов Рунета Хостинг от uCoz